Háromszéki bajuszverseny – harmadszor

A Sepsi Rádió és a Székely Hírmondó idén is megszervezi, immár harmadik alkalommal a Háromszéki Bajuszversenyt. A megmérettetés időpontja és helye: május 8-án 16 óra, a Szent György Napok égisze alatt felállítandó B-színpadon (a Sugás áruházzal szemben).
Ezúttal is két kategóriában lehet benevezni: a leghosszabb és a legkarakteresebb bajuszok viselőit keressük. A két nyertes a megyei önkormányzat költségén részt vesz a május 21-i, Európa-bajnokságnak is beillő V. Kunsági Bajuszfesztiválon, amelyre az anyaországi Kiskunfélegyházán kerül sor.
A vetélkedőre a Székely Hírmondó sepsiszentgyörgyi vagy kézdivásárhelyi szerkesztőségében lehet benevezni előzetesen (telefon: 0267-311 004; 0267-360 200), illetve e-mailben, az elérhetőség megadásával (office@szekelyhirmondo.ro), de erre a verseny előtt egy órával is lehetőség lesz a Szent György Napok szervezőirodájában (a polgármesteri hivatal mellett).
A zsűriben ezúttal is benne lesz Szilágyi Péter, a Magyar Bajusz Társaság elnöke, a szadai Szentpétery István koronaőr, a tavalyi Kunsági Bajuszfesztivál győztese, no és nem hiányozhat a Háromszéki Bajuszverseny védnöke, a maga is impozáns arcdísszel büszkélkedő Tamás Sándor megyetanács-elnök sem.
Adjuk meg a becsületét eme egyedi székely specifikumnak! Ha ön vonzó bajusszal rendelkezik, nevezzen be a vetélkedőre!


 
     
     

Az első bajuszversenyről